Stat vs. Religion

2020-10-05

Det der sker på hjemmefronten i disse år herhjemme på vor matrikkel i Kolding, sætter nogle tanker igang, og har også kastet lidt brændstof på bålet når det gælder adskillelse af kirke og stat. Et af de punkter, hvor tiden må være mere end moden til at bringe vort samfund ind i det 21. århundrede.

Palleprojekter

2020-09-14

Paller kan være et rigtig spændende materiale til mange projekter, da det ofte kan erhverves billigt eller gratis, hvis man er heldig. Så heldig har jeg selv været, idet jeg har haft mulighed for at hente en del paller gratis i mit nærområde. Men hvad kan man så lave? Her kommer lidt billeder og tekst fra nogle af mine seneste projekter der måske kan fungere som inspiration? (Evt. bare til hvad du i hvert fald ikke skal lave?)

Ny uro

2020-08-28

Jeg står i skrivende stund på tærsklen til et nyt kapitel i mit familieliv. Min hustru, Jeanette, er ganske højgravid og vi venter således at hun føder et barn inden længe; den er "bestilt" til i morgen, men det har vi lært af erfaring at man skal tage med et gran salt. Men et af de små hyggeprojekter vi har været i færd med op til den forestående begivenhed, har været at opgradere den uro vi fik lavet i forbindelse med vores førstefødtes ankomst.

Min families klimaaftryk

2020-08-24

Min og hele familiens mærkesag er Klima & Miljø. I takt med at vores forståelse for de problematikker og udfordringer vi som indbyggere på planeten Jorden står overfor er steget, har vi forsøgt at tilpasse vores liv og hverdag efter at mindske vores ressourceforbrug og værne om natur og nærmiljø i de handlinger vi gør til daglig.

Ny blog

2020-08-21

Så er der sket lidt af en revolution på bloggen! Hvis du er en af mine mange trofaste følgere her på adressen, bemærker du naturligvis at siden har fået en, vil nogle mene, tiltrængt make over. Ja, der er kommet farver på, og fancy skrivemaskine-effekter. Men, mere interessant er hvad der også er sket under overfladen. Her er python+Flask udskiftet med TypeScript+Svelte+Sapper.